Teh Hitam Segera ‘Tanpa Residu’ Yang Pertama

Minum TOGI D’Glutea untuk menurunkan paras tekanan darah, gula dan kolesterol dalam darah. Ia menggunakan 100% bahan semulajadi dan membantu dalam pencegahan penyakit seperti aterosklerosis, penyakit jantung dan strok.

TENTANG KAMI

TOGI D’Glutea, jenama teh hitam segera Pertama yang dicipta bertujuan untuk membantu orang ramai melawan Penyakit “Tiga Serangkai”. Tongee (KL) Sdn. Bhd. bersama Hunan Xiangcha High-Tech Limited Company telah menggunakan teknologi canggih dengan 54 tahun pengalaman dalam bidang Perubatan Cina.

SOALAN LAZIM

Apa itu TOGI D’Glutea? Apakah manfaat teh ini? Sila lihat soalan – soalan lazim kami untuk tahu dengan lebih mengenai D’Glutea.

PRODUK

TOGI D’Glutea menggunakan probiotik Golden Flower (secara saintifik dikenali sebagai “Eurotium Cristatum”) sebagai bahan utama. Ia membantu dalam sistem pencernaan, meningkatkan kadar pembakaran lemak, detoksifikasi dan mengawal metabolisme dan mengawal gula dalam darah seseorang, juga berkesan dalam mengubah serta meningkatkan metabolisme badan secara menyeluruh.

1 Kotak 30 Paket

3 Kotak 90 Paket

Hubungi Kami

TOGI D'Glutea

Tongee (KL) Sdn Bhd, No.3 and 5, Jalan Segambut Pusat, Segambut Industrial Area, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia.

+60 12-772 1440

ID: togidglutea