PRODUK

TOGI D’Glutea menggunakan probiotik Golden Flower (secara saintifik dikenali sebagai “Eurotium Cristatum”) sebagai bahan utama. Ia membantu dalam sistem pencernaan, meningkatkan kadar pembakaran lemak, detoksifikasi dan mengawal metabolisme dan mengawal gula dalam darah seseorang, juga berkesan dalam mengubah serta meningkatkan metabolisme badan secara menyeluruh.

TOGI D’Glutea memilih teh hitam berkualiti tinggi. Melalui 21 langkah pengekstrakan fizikal, pemeluwapan intipati teh gelap, memelihara komponen maksimum Eurotium Cristatum dan nutrien yang bermanfaat lain yang dihasilkan melalui proses penapaian teh hitam bagi mengekalkan rasa asli teh gelap, termasuk manfaatnya. Ia juga melegakan tekanan, mengurangkan lemak, menyuburkan sistem pencernaan, dan melanjutkan usia. Dengan hanya membancuh teh, anda boleh mendapatkan khasiat semulajadi yang terdapat di  dalamnya.

Dengan hanya membancuh teh, anda secara semulajadi boleh mendapatkan khasiat yang tersedia di dalamnya. Tanpa pewarna, pengawet atau perisa tiruan, serta dibungkus dalam paket yang mudah. Anda mampu membancuh minuman teh hitam tanpa residu hanya dengan menambah air bersuhu bilik pada bila-bila masa sahaja. 

D’GLUTEA DIPERKAYA DENGAN:

 • Quercetin A & B – Memperbaiki dan meningkatkan metobalisme
 • Teh polisakarida – Berkesan untuk mengawal pembentukan glukosa, yang menyebabkan penurunan paras gula dalam darah
 • Polifenol teh – Membakar lemak melalui pengoksidaan dan mengurangkan kolesterol dalam darah.
 • Theanine – Membantu mencegah kenaikan tekanan darah 
 • Theaflavin
  Melembutkan saluran darah, dan berkesan dalam mengeluarkan bahan-bahan dalam dinding saluran darah

Langkah berjaga – jaga: 

 1. Jumlah pengambilan hendaklah disarankan oleh seorang pakar kesihatan. Juga dinasihatkan untuk minum sehingga 3 bungkus sehari.

 

 1. Bancuh teh dengan air pada suhu bilik, kepekatan minuman adalah mengikut citarasa anda. Cara yang disyorkan ialah menggunakan 400ml setiap pek.

 

 1. Mereka yang sensitif terhadap ubat yang berkaitan dengan Theophylline, dan gula darah rendah atau wanita hamil adalah dinasihatkan untuk tidak mengambil.

 

 1. “Tiga Serangkai” adalah penyakit yang disebabkan selepas bertahun-tahun pengumpulan oleh pemakanan berlebihan. Oleh itu, untuk mencapai keputusan maksimum, adalah digalakkan untuk mengambil D’Glutea selama 3 hingga 6 bulan.

 

 1. Sebaik sahaja hasil pemeriksaan kesihatan anda kelihatan stabil, anda mungkin perlu mengurangkan kadar pengambilan bagi mengekalkan keseimbangan metabolisme tubuh anda.

1 Kotak 30 Paket

3 Kotak 90 Paket